Életre keltjük a Műanyagot.

Információs rendszerek

Irányt mutatunk ötleteinek

Az információs táblák lépten-nyomon szembejönnek velünk az utcán, intézményekben, a munkahelyen vagy éppen a tömegközlekedésen. Amit evidensnek veszünk a hétköznapok során, a mögött valójában rengeteg munka, kreativitás és tehetség áll. Ha cégünket választja, biztos lehet benne, hogy az alapvetően unalmas táblák nemcsak információs, de kimagasló esztétikai értékkel is bírnak majd!

Az információs tábla útmutató cégéhez

Az igényes kivitelezés azonnal fel fog tűnni vásárlóinak, ügyfeleinek, vendégeinek. Az egyedi készítésű információs tábla profizmusról, megbízhatóságról és magas nívóról árulkodik. Egy nagyobb iroda vagy üzlet esetében pedig megkönnyíti az épületen belüli tájékozódást, ami szintén jelentős mértékben növelheti a cége iránti bizalmat. Alkalmazottai is hálásak lesznek, ha könnyen megtalálják a keresett részleget, vagy éppen a kollégát, akihez igyekeznek.

Hova ajánljuk információs tábláinkat?

  • Hotelekbe, szállókba és kollégiumokba
  • Irodaházakba és mélygarázsokba
  • Nagy forgalmú közintézményekbe, nyilvános épületekbe
  • Bevásárlóközpontokba
  • Bármely, egyedi megjelenést preferáló céghez

A felsoroltakon kívül természetesen számos egyéb felhasználási mód is elképzelhető. A lehetőségeknek csak az Ön fantáziája szab határt, hiszen cégünk bármilyen méretű és mennyiségű megrendeléssel megbirkózik, míg felkészült dizájnercsapatunk valóra váltja terveit.

Minőségi anyagok, első osztályú ötletek

Napjaink elvárásainak megfelelően a TZKY Design-nál is hatalmas hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra. Ennek megfelelően kizárólag újrahasznosítható műanyagot használunk információs tábláinknál. A nagy ötletek nálunk apró öko lábnyommal párosulnak. A kreativitással ugyanakkor nem spórolunk: tapasztalt grafikusaink garantáltan megtalálják a cége arculatával tökéletesen harmonizáló látványtervet. Amennyiben pedig világító reklámtáblával is feldobná üzletét, abban is állunk rendelkezésére. Keressen minket bizalommal, beszéljük át terveit egy kávé mellett!