Életre keltjük a Műanyagot.

Reklám pilonok

Reklámtábla készítés másképpen – fedezze fel a pilonokat!

A reklám totemoszlopok, más néven pilonok egyik legfőbb előnye, hogy már messziről felhívják magukra a figyelmet, és számos potenciális ügyfél tekintetét megragadják. A reklámeszközök ezen típusa többféle változatban is elérhető, és kivitelezésük nem csak akkor bizonyul üdvös választásnak, ha nem áll rendelkezésre megfelelő falfelület hagyományos reklámtábla készítéséhez.

A reklám pilonok jellemzően nagyobb méretben kerülnek gyártásra – stabil tartásukat egy hegesztett, horganyzott felületvédelemmel ellátott acélszerkezet biztosítja. Maga az oszlop lehet egyenes, négyzetes vagy éppen íves kialakítású – utóbbi számít a legnépszerűbbnek, elegáns megjelenéséből adódóan. A pilonok burkolata üvegből, digitális nyomtatású plexiből, rozsdamentes acélból, ill. lézervágott, szinterezett alumíniumpanelből egyaránt készülhet, telepítésük pedig talajon és betonalapon is egyszerűen megvalósítható.

A fentiekből kitűnik, hogy a totemoszlopok számos kivitelezési variációra nyújtanak módot. Ha Ön is egy garantáltan szembeötlő reklámeszközzel növelné vállalkozása hírnevét, a hagyományos reklámtáblák helyett/mellett éljen a pilonok adta lehetőségekkel!

A reklám pilonok általános jellemzői:

  • Méret: a sztenderd magasság 2-6, a szélesség pedig 0,9 - 1,6 méter között alakul.
  • Fény: világítás nélküli, külső, ill. belső megvilágítású totemoszlopok is választhatók.
  • Megjelenés: a nyomtatott grafika mellett vágott fóliák és térelemek (pl. térbetűk), ill. speciális dizájnelemek is bevethetők a markáns, egyedi arculat kialakítása érdekében.

Miért bízza a reklámpilon-kivitelezést a TZKY Design-ra?

  • Mert a magas minőséget korrekt áron, személyre szabott árajánlat alapján biztosítjuk;
  • mert a dekoratív megjelenés mellett az eredetiségre is nagy hangsúlyt fektetünk;
  • mert egyedi ötleteit pontosan az Ön szájíze szerint valósítjuk meg – vagy kérésére hozzájárulunk a tökéletes dizájn megtervezéséhez;
  • mert a teljes körű kivitelezést rövid határidőn belül megvalósítjuk.

Tudta, hogy a különböző reklámtáblák készítésén túl információs táblák kivitelezésében is számíthat ránk? Tudja meg a részleteket weboldalunkon, és keressen minket még ma egyedi árajánlatért!