Életre keltjük a Műanyagot.

Világító feliratok

Világító reklámtábla készítés – fényévekre a konvencióktól

Egy megfelelően kivitelezett és elhelyezett világító tábla nemcsak akkor kifizetődő marketingeszköz, ha új cég alapítására készül – már meglévő vállalkozásának felvirágoztatásában is nagy hasznát veheti egy karakteres, csak és kizárólag az Ön üzletére jellemző reklámtábla alkalmazásának.

A világító táblák saját belső fényforrással rendelkeznek, és jellemzően alumíniumprofilból, opálplexi előlappal készülnek. Repertoárunkban a korszerű ledes reklámtáblák mellett a klasszikus neonos modellek is elérhetők.

Ha az igazán modern megoldásokat kedveli, világító tábláját kérheti 3D-hatású kivitelben is, melynél a kontúrvágott plexi felirat felhelyezésével hozható létre az előlapból dekoratívan kiemelkedő felület.

Szeretne bővebb információkhoz jutni a plasztikus betűk kivitelezésével kapcsolatosan is? Ismerkedjen meg a plexi vágásban rejlő lehetőségekkel!

Egyedi arculattervezés és belsőépítészeti megoldások – 1995 óta

Bízza vérbeli profikra cége arculattervezését! A TZKY Design több mint 20 éves piaci jelenléte során jelentős tapasztalatra tett szert a világító reklámtáblák, logók, információs táblák és feliratok teljes körű kivitelezésében, a kreatív tervezési folyamatoktól egészen a felszerelési munkálatok lebonyolításáig. Csapattagjaink szakértelme, naprakészsége és lelkes hozzáállása adják a garanciát partnereink elégedettségére.

Néhány érv mellettünk - avagy miért érdemes minket választani:

  • igényes és precíz tervezésű és kivitelezésű reklámeszközeink hosszú távon segítik a brandépítésben;
  • egyszeri ráfordítással hosszú távon üzemelő világító táblát biztosíthat cégének;
  • kedvező, egyedi árakkal és rövid határidőkkel dolgozunk;
  • nálunk biztos lehet benne, hogy reklámtáblája környezetbarát és kifogástalan minőségű alapanyagok felhasználásával készül.

Szavazzon nekünk bizalmat, hogy Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhessük: kérje még ma személyre szabott ajánlatunkat világító reklámtábla készítésére, és terelje vállalkozását egy fényesebb jövő irányába! Amennyiben kérdése van/tanácsadásra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!