Életre keltjük a Műanyagot.

A cégér nem csak dekoráció - az maga az üzlet!

Akár egy új vállalkozás indításán töri a fejét, akár meglévő szervezetének rendezetlen, már-már egyhangú arculatán változtatna, nyugodt szívvel ránk bízhatja a reklám- és arculati elemek kivitelezését. Otthon vagyunk a kis- és nagyszériás modellek, valamint az egyedi termékek gyártásában egyaránt. Profizmusunkra sokéves piaci jelenlétünk, és több mint 4500 sikeres projektünk ad garanciát.

Cégtábla készítés szakértelemmel

Rövid kivitelezési időt vállalva, maximálisan megrendelőink igényeinek, elgondolásainak megfelelően vállaljuk cégtáblák tervezését-gyártását műanyagból és plexiből. A hagyományos, fóliadekorációval ellátott termékek mellett modern megjelenésű világító reklámtáblákat is készítünk vékony, valamint vastag profillal is. Ne habozzon minket már ma felkeresni, ha olyan cégtáblára van szüksége, ami tökéletesen illeszkedik brandjéhez!

Már csak egy frappáns ötlet hiányzik?

Ne csüggedjen, ha egyelőre nincsenek még fix tervei az új cégtáblát illetően! Egyeztessen időpontot, és ossza meg velünk elképzeléseit egy személyes találkozó keretein belül! Ígérjük, hogy nem tér majd haza „üres kézzel”: örömmel adunk tanácsot Önnek személyre szabott cégtáblájára vonatkozóan. Szeretne megbízni minket? Győződjön meg hozzáértésünkről, és tekintse meg a weboldalunkon feltüntetett referenciamunkákat!

Intézne még hozzánk néhány kérdést a reklámtábla készítésre vonatkozóan? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címünkön vagy hívjon minket telefonon! Várjuk mielőbbi megkeresését!

A Trófea Grill Étterem új arculatához illeszkedően készítettük el a logót, amely 14 mm vastag impregnált homlokzatburkoló lemezből, alakra marva készült. Az épület fa burkolatához pálcás távtartással kerül rögzítésre, belső oldalán direkt módon fehér színű LED modulokkal megvilágítva.