Életre keltjük a Műanyagot.

Belsőépítészeti célokra használt plexi alapanyagaink lehetővé teszik, hogy extravagáns és formabontó megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek. Az arculat mellett fontos szerepet kapnak a különböző üzletek és közösségi terek belsőépítészeti megoldásai, amelyet sajátos enteriőr elemekkel alakítunk ki. Tervezéskor különösen fontos, hogy az emberekből kellemes, jó érzéseket váltson ki a megvalósuló környezet. A belsőépítészet elsődleges szerepe, hogy behívja a vásárlót, könnyedén, egyértelműen kínálja a terméket és tükrözze a teljes arculatot, mind színben, mind hangulatban. Design szempontjából a legfontosabb, hogy a különböző berendezések megjelenése ne különüljön el a kínált termékektől. Ebben az esetben mindez a marketing része, ahol a bemutatott tér tükrözi vállalkozásunkat, célja, hogy megszólítsa a célközönséget, bemutassa termékünk színvonalát, árfekvését. Szeretne megbízni minket? Győződjön meg hozzáértésünkről, és tekintse meg a weboldalunkon feltüntetett referenciamunkákat!

Intézne még hozzánk néhány kérdést a belsőépítészeti megoldásokkal kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címünkön vagy hívjon minket telefonon! Várjuk mielőbbi megkeresését!

Ilcsi Szépségmanufaktúra / 1012 Budapest, Attila út 79.

A kozmetika 60-dik évfordulóját megújuló külsővel ünnepelte. A bútorok burkolatai egyik oldalán szatinált felületű plexilemezből készültek, amelyek belső, beragasztott víztiszta plexi merevítő bordákkal kerültek rögzítésre. A panelhez alsó és felső élén LED világítás tartozik.

Planet Sushi / 1117 Budapest, Allee Bevásárlóközpont, Október huszonharmadika u. 8-10.

Többféle terméket készítettünk ezen a projekten belül. A legizgalmasabb a különféle átmérőjű és hosszúságú plexi csövekből összeállított, színes fóliával színezet lámpaszerkezet, amely egyedileg méretezett LED világító fényforrásokkal és fém mennyezeti fogadószerkezettel rendelkezik. Gyártottunk emellett belső LED megvilágítású dobozszerkezetet, kiemelkedő, világító plexi betűkkel az előlapon.

Sugarshop / 1042 Budapest, Petőfi u. 35.

A cukrászda belsőépítészetileg egyértelműen tükrözi termékét: színes cukorkák tömkelege. A projekt megvalósításában színes plexi lapokat használtunk fel a belső terek burkolatához. Emellett a cukorkatartó, formázott dobozok is szakembereink hozzáértő tudásával készültek.

Újbuda Medical Center / 1116 Budapest, Fehérvári út 126-128.

Az újonnan létesült egészségügyi központ folyosóin és vizsgáló termeiben az általunk készített hatalmas világító, feszített fóliás tábláink láthatók. A természet közeli képek nyugalmat és eleganciát sugároznak és kellemes környetet biztosítanak a páciensek számára.